Webáruház készítés ingyen - Boltaneten.hu  
...ahol a problémádra megoldás vár!
Kínálatunk - Ásvány gyűrűk - Hópehely obszidián gyűrű
Vásárlói kosara jelenleg üres. Kosár, Megrendelés
Nagyobb kép
Hópehely obszidián gyűrű
Az Obszidián olvadt lávából keletkezett, túl gyors kihülésének következményeként nem volt ideje kikristályosodni. Óvatosan kell vele bánni, mert ennek a kőnek se korlátai, se határai nincsenek, melynek következtében nagyon gyorsan és intenzíven fejti ki h
 800 Ft
A termékből jelenleg kifogyott a raktárkészlet.
Pszichikai, lelki hatások:
Az Obszidián erős, védelmező páncélt képes körénk vonni a negatív hatások ellen.
Megtisztítja tudatunkat a zavaroktól, világossá téve számunkra a mentális kimerültség, estleges rendellenesség okait.
A párnánk alá, vagy közelében elhelyezett Obszidián oldja és eltávolítja a mentális stresszt, de feltárhat olyan mélyen gyökerező pszichés problémákat is, mellyel szembe kell néznünk, és csak ezután térhet vissza a nyugalom. Mindenképpen számítanunk kell a mélyen rejtőző, esetleg elkendőzött lelki stresszt okozó problémák felszínre kerülésére.
Otthoni célra (szakember segítsége nélkül) a gyengédebb változai ajánlottak, mint az Apacsköny, vagy a Hópehely obszidián.

Fizikai gyógyhatások:
Az Obszidián segíti az emésztést, méregtelenít, csillapítja az izületek fájdalmait, gyulladásait, sérüléseit. Enyhíti a fájdalmakat, vérzéscsillapító, keringésjavító. A megnagyobbodott prosztata kezelésére is kiváló.

Spirituális hatások:
Erős védelmező és földelő kő. A Föld középpontjával összekötő köldökzsinórunkat erősíti. Erős védelmező pajzsának köszönhetően visszaveri az asztrális támadást, megszünteti a negatív spirituális hatásokat, a blokkokat, feszültséget mind a fizikai, mind a finomtestekben.
(Áfás árak.)A Boltaneten.hu ingyen webáruház szolgáltatás technikai hátterét a BITBULL Kft. biztosítja.
Amennyiben úgy gondolja, hogy a webáruház működése jogsértő, kérjük jelezze nekünk!