Webáruház készítés ingyen - Boltaneten.hu  
...ahol a problémádra megoldás vár!
Kínálatunk - Ásvány gyűrűk - Aventurin gyűrű
Vásárlói kosara jelenleg üres. Kosár, Megrendelés
Nagyobb kép
Aventurin gyűrű
Otthonunkban és munkahelyünkön véd a geopatikus stressz, a Ley vonalak, és az elektromágneses szmog okozta negatív hatásoktól.
 800 Ft
A termékből jelenleg kifogyott a raktárkészlet.
Pszichikai, lelki hatások:

Az Aventurin a belső harmónia és szeretet köve. Csillapítja a belső nyugtalanságot és bizonytalaságot, a haragot, és az ingerültséget. Gyógyítja a szívfájdalmat, csillapítja a fájó veszteségek miatti szomorúságot. Csökkenti a szívpanaszokat, idegrendszeri károsodásokat, dadogást. Nyugalmat és kiegyensúlyozottságot hoz, elűzi a mélyen ülő félelmeket, és merevséget, stabilizálja a lelkiállapotot, pozitív életszemléletre ösztönöz. Pihentető alváshoz segít hozzá. Erősíti a könyörületet, empátiát, felfogóképességet, kreativitást, az irányítói képességet és a döntéshozatalt. Segít felismerni a mások által kínált lehetőségeket.

Fizikai gyógyhatások:
7 éves korig szabályozza a fejlődést. Elsősorban ebben a korban csökkenti a pszichoszomatikus panaszokat, és félelmeket, ill. oldja az akkor keletkezett blokkokat.

Pozitív hatást gyakorol a szívre, az ideg-, valamint az izomrendszerre, megelőzhető vele a szívroham és érelmeszesedés. Normalizálja a vérnyomást, koleszterinszintet, gyomorműködést, serkenti az anyagcserét. Gyógyító hatását a tüdőre, mellékvesékre, arcüregre is kifejti. Gyulladáscsökkentő hatása révén csillapítja a bőrallergiát, kiütéseket, ekcémát. Csillapítja a migrénes fejfájást, nyugtatóan hat a szemre.
Segít továbbá hajhullás, korpásodás, töredezett hajnál.

Spirituális gyógyhatások:
Harmonizálja a Jin-Jang energiákat. Megvédi az aurát a negatív támadásoktól. Védelmet biztosít az energia vámpírok ellen.
(Áfás árak.)A Boltaneten.hu ingyen webáruház szolgáltatás technikai hátterét a BITBULL Kft. biztosítja.
Amennyiben úgy gondolja, hogy a webáruház működése jogsértő, kérjük jelezze nekünk!