Webáruház készítés ingyen - Boltaneten.hu  
...ahol a problémádra megoldás vár!
Kínálatunk - Ásvány medálok - Ametiszt angyalka medál
Vásárlói kosara jelenleg üres. Kosár, Megrendelés
Nagyobb kép
Ametiszt angyalka medál
Képes agyunkat vezérelni, így koordinálja szükségletét, aktivizálva, vagy megnyugtatva azt. Józan észt, érzelmi kiegyensúlyozottságot, összpontosítási készséget, spirituális megérzést biztosít, ezáltal segíti döntéshozatalunkat, kreatív ötleteink gyakorla
 600 Ft
A termékből jelenleg kifogyott a raktárkészlet.
Erősíti emlékezőkészségünket, fejleszti kitartásunkat, és segít a reális célkitűzések elérését. Kisöpri a szomorúságot, haragot, dühöt, enyhítve a bánatot, szorongást, félelmet. Veszélyes szituációkban a biztonság érzésével ajándékoz meg bennünket. A pszichés betegségben szenvedők állapotát stabilizálja. Paranoia és skizofrénia esetén a használata tilos! Csillapítja az agy hiperaktivitása által okozott álmatlanságot, védelmez a rémálmok ellen.

Fizikai gyógyhatások:
Segít legyőzni a függőségeket, oldja a blokkokat. Serkentőleg hat a hormonrendszerre, összehangolja belső elválasztású rendszerünket, és az anyagcserét. Tisztítja a nyirokrendszert, vért, eloszlatja a vérrögöket. Erősíti az immunrendszert, gyorsan és hatékonyan gyógyítja a vírusos, és fertőzéses betegségeket, Csillapítja a mentális, érzelmi és fizikai fájdalmakat, oldja a feszültséget. Gyógyír a duzzanatokra, és sérülésekre, bőrbetegségekre, pattanásokra. Gyógyító hatással van a sejtzavarokra, emésztőrendszerre, szabályozza a bélflórát, kiűzi a parazitákat, segít a szervezet vízfelvételében. Jó hatással van légúti rendellenességekre. Javítja a hallásproblémákat.

Spirituális hatások:
Az egyik legspirituálisabb kristály. Erősíti és stabilizálja az isteni szeretetet, önzetlenségre és bölcsességre tanít. Segíti a magasabb rendű tudatállapot elérését, a meditációt, erősíti a megérzéseket, fokozza a spirituális tudatot. Segíti az összpontosítást. Hangsúlyozza a médiumi képességeket, erősíti a vizualizációt, kezelhetővé teszi a testen kívüli élmények megélését, intuitív álmokat hoz, segít rá emlékezni és megérteni. Az alacsony rezgésű energiákat átalakítja magasabb rezgésűekre. Gyorsítja a kristálykommunikáció fejlődését. Összekapcsolja a fizikai, szellemi, érzelmi testet a spirituálissal. Éjszakára párnánk alá téve lehetővé teszi testen kívüli élmények, és intuitív álmok megélését. Összekapcsolja, és egyensúlyba hozza a fizikai, szellemi, érzelmi, és spirituális testet. Átalakítja a negatív energiákat, így tisztítja az aurát.
(Áfás árak.)A Boltaneten.hu ingyen webáruház szolgáltatás technikai hátterét a BITBULL Kft. biztosítja.
Amennyiben úgy gondolja, hogy a webáruház működése jogsértő, kérjük jelezze nekünk!