Webáruház készítés ingyen - Boltaneten.hu  
...ahol a problémádra megoldás vár!
Kínálatunk - Ásvány medálok - Fluorit lapos medál
Vásárlói kosara jelenleg üres. Kosár, Megrendelés
Nagyobb kép
Fluorit lapos medál
Mindentípusú stresszt eloszlat, az idegrendszert regenerálja, újraszervezi, stabilizál, megszünteti a szédülést, és a bizonytalanság érzését. Növeli a kreativitást, tetterőt, önbizalmat, segít objektíven szemlélni a dolgokat. Felszínre hozza az elfojtott
 600 Ft
A termékből jelenleg kifogyott a raktárkészlet.
Fizikai gyógyhatások: A Fluorit testi szinten is teljes körű tisztítást és újrastrukturálást végez, minden szinten helyrehozza a nem megfelelően funkcionáló szerveket, erősíti az immunrendszert. Segít a fertőzések legyőzésében, gyógyítja a megfázást, influenzát, javítja a csontrendszert, megújítja a sejteket (elixírként belsőleg), gyógyír az arc-, fül-, és homloküreg gyulladásra, sebekre, herpeszre, fekélyekre, ízületi problémákra. Feléleszti a szexuális vágyat. Azt tartják, hogy sejtmegújító hatása révén ránctalanításra is kiváló.

Spirituális hatások:
Fokozza az intuitív készséget, megnyitja, szélesíti spirituális látóterünket, eloszlatja a dogmatikus nézeteket. Tisztítja, és összehangolja az aurát és a finomtesteket. Pirittel kombinálva erősíti az extraszensz képességet.
(Áfás árak.)A Boltaneten.hu ingyen webáruház szolgáltatás technikai hátterét a BITBULL Kft. biztosítja.
Amennyiben úgy gondolja, hogy a webáruház működése jogsértő, kérjük jelezze nekünk!