Webáruház készítés ingyen - Boltaneten.hu  
...ahol a problémádra megoldás vár!
Kínálatunk - Ásványékszerek - Ametiszt karkötő (splitter)
Vásárlói kosara jelenleg üres. Kosár, Megrendelés
Nagyobb kép
Ametiszt karkötő (splitter)
Ametiszt A gyönyörű ametiszt bármely helyzetben kíváló gyógyító kő, legyen szó fizikai fájdalomról vagy kimerültségről. A lila ametiszt a spirituális védelem és tisztaság kristálya. Használható a szenvedélybetegségek csillapítására és rossz szokások megf
 800 Ft
A termékből jelenleg kifogyott a raktárkészlet.
Az ametiszt széles körben kedvelt és elérhető lila kvarc változat, színét vastartalma adja, halványlilától (Rose de France) egészen sötétbíborig terjedő árnyalatokban pompázik. Brazilia szolgáltatja a legtöbb ametisztet. Minősége, mint sok más drágakő esetében is, nagyban függ lelőhelyétől. Amerikából származó ametisztek gyakran nagy méretűek, míg az afrikai ametiszt kő kicsi, de színe intenzívebb. Ametiszt található még Ausztráliában, Szibériában, kanadában és Európában is. A Chevron ametiszt lila és fehér csikozottságot mutat.Az ametiszt a kvarc csoportba tartozik. A kvarc a második leggyakrabban előforduló ásvány a feldspárok után a Föld kontinentális lemezében. Szerkezete 4 szilicium és egy oxigén kötéséből kialakuló tetraéderekből áll, melyek összekapcsolódva hozzák létre a végső kristályrendszert, melyben az oxigén 2 tetraéderhez is kapcsolódik, így a végső képlet SiO2.

A kvarcnak számos változata van, néhány közülük féldrágakő. Különösen Európában és a Közel-Keleten a kvarc változatokat leggyakrabban ékszerkészítéshez használták évszázadokra visszamenően. Keménysége 7, így kíváló ékszerkészítéshez.
(Áfás árak.)A Boltaneten.hu ingyen webáruház szolgáltatás technikai hátterét a BITBULL Kft. biztosítja.
Amennyiben úgy gondolja, hogy a webáruház működése jogsértő, kérjük jelezze nekünk!